MEGA DOČEKUJE BORAC – Jovanović: ‘Igraju brzu košarku, znamo da će doći motivisani’

Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2021, 16:05

MEGA DOČEKUJE BORAC – Jovanović: ‘Igraju brzu košarku, znamo da će doći motivisani’

U nedelju 28. februara od 12 časova Mega Soccerbet će u okviru 19. kola ABA lige dočekati ekipu Borca, a utakmica će se zbog poznate situacije sa pandemijom Kovid-19 igrati bez gledalaca u Hali sportova Ranko Žeravica.
The post MEGA DOČEKUJE BORAC – Jovanović: ‘Igraju brzu košarku, znamo da će doći motivisani’ appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marinović pred gostovanje Megi: Nemamo šta da izgubimo

Izvor: B92, 27.Feb.2021

Košarkaši Borca gostuju u nedelju ekipi Mege u utakmici 19. kola ABA lige...Trener košarkaša čačanskog Borca Marko Marinović rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Mege nema šta da izgubi, a da bi mogla mnogo toga da dobije..."Nemamo šta da izgubimo, a mogli bismo mnogo toga...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.