MEDVEDEV PRETI, HOĆE DA BUDE BROJ 1: Imaću priliku da preuzmem ATP tron, a Đoković deluje...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 12:31

MEDVEDEV PRETI, HOĆE DA BUDE "BROJ 1": Imaću priliku da preuzmem ATP tron, a Đoković deluje...

Porasle ambicije.

Danil Mevedev ima ambicije da sruši tradiciju ATP liste i bude prvi igrač posle 2004. godine koji će biti prvi na listi, a da ne pripada četvorci Federer, Nadal, Đoković i Mari.

Kao da u Partizanu niko više ne razmišlja o tituli, pa je jedina šansa za trofej Kup Srbije. A u tom takmičenju crno-beli danas (16.00) gostuju Metalcu - kvota na dvojku je 1,25, dupla šansa 1X je 3,95, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Metalac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Partizan.

Posle osvajanja Londona, apetiti mu rastu:

- Još uvek je dug put ispred mene do vrha ATP liste. Moram da odigram sezonu bolje od svih igrača na svetu i da zaslužim "broj 1" na kraju godine. Nekada je za to dovoljno 8.000 poena, a nekada nije ni 12.000 - izjavio je Medvedev, koji je trenutno 4. igrač sveta.

Na tom putu mu stoji Novak Đoković koji je 2020. godinu završio po šesti put u karijeri kao najbolji na svetu.

- Sve zavisi od mene. Ako odigram više turnira kao što sam u Parizu i Londonu, imaću priliku da preuziem ATP tron koji želim. Neće biti lako da to postignem jer Rafael Nadal, Rodžer Federer i Novak Đoković i dalje izgledaju snažno na terenu. Ali, daću svoj maksimum - poručio je Medvedev.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.