MEČ KOJI SE DUGO ČEKA: Fjuri i Džošua boksuju u Saudijskoj Arabiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 15:57

MEČ KOJI SE DUGO ČEKA: Fjuri i Džošua boksuju u Saudijskoj Arabiji

Prema sada dostupnim podacima u opciji su datumi 24. jul, 31. jul i 7. avgust.

Britanski bokseri Tajson Fjuri i Entoni Džošua boriće se u Saudijskoj Arabiji za zvanje apsolutnog šampiona sveta u superteškoj kategoriji.

Bajernu je ostalo još da potvrdi odbranu titule u Bundesligi, a večeras (20.30) mu u goste stiže Leverkuzen, i to je dobra prilika da Bavarci pokažu da im nema premca u Nemačkoj. Kvota na keca je 1,50, a na kombinazziju 1&3+ 1,78. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Leverkuzen.

Ovu vest je potvrdio Bob Arum, promoter Tajsona Fjurija. Detalji borbe su dogovoreni tokom prošlog meseca. Ostala su samo pitanja kada i gde će se održati. Odluka je pala da lokacija bude najverovatnje Džeda u Saudijskoj Arabiji, jer je finansijski najisplativija.

U dosadašnjoj karijeri Džošua, šampion u WBA, IBF i WBO verziji ima 25 meča u profesionalnoj karijeri. Ostvario je 24 pobede i jedan poraz, dok Fjuri nije izgubio nijedan duel. Ostvario je 30 trijumfa i jedan remi. Vlasnik je pojasa u WBC verziji

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.