MASTERS INDIJAN VELS: U srpskom derbiju Kecmanović bolji od Đerea (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2019, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASTERS INDIJAN VELS: U srpskom derbiju Kecmanović bolji od Đerea (FOTO)

Trijufm vredan plasmana u osminu finala.

U srpskom derbiju u Indijana Velsu, Miomir Kecmanović savladao je Lasla Đerea sa 6:2, 7:6 za plasman u osminu finala i najveći uspeh u seniorskoj konkurenciji. Nekada prvi junior sveta u glavni žreb je stigao kao "laki luzer", a sada je među 16 najboljih.

Đere je veoma nervozno ušao u susret sa mlađim sunarodnikom, što se i te kako odrazilo na prvi set. Kecmanović je iskoristio drugu brejk loptu za vođstvo od 2:1, na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoj servis je bio siguran, a potom je ponovo uzeo servis rivalu za ubedljivu prednost i kasnije, konačnih 6:2 u prvom setu.

Quite a week! Former juniors #1 Miomir Kecmanovic, who lost to Marcos Giron in QFR, beats fellow Serb Laslo Djere 6-2, 7-6(3) to reach the last 16 in Indian Wells.

He is facing Auger Aliassime or Nishioka next. pic.twitter.com/1aOEgJX3Y4

— José Morgado (@josemorgado) March 11, 2019

U narednom setu, Đere je podigao nivo igre, smanjio greške i primorao Kecmanovića da zaigra i sam mnogo bolje. Kako se počelo sa brejkovima na obe strane i to po dva, nastavilo se sa sigurnijim servisima. To se ne može reći za mladog Miomira Kecmanovića, koji je mogao da izgubi osmi i deseti gem kada je Đere imao brejk lopte, ali Kecmanović se ipak izvukao.

From "lucky loser" to R4: What a run for 🇷🇸 Miomir Kecmanovic! 👏#BNPPO19 pic.twitter.com/Ld4MuAjgoa

— ATP Tour (@ATP_Tour) March 11, 2019

U taj-brejku, Laslo Đere je delovao totalno indisponirano, Kecmanović je napravio razliku koju momak iz Sente nije uspeo da stigne, te je mladi Miomir iskoristio drugu meč loptu za slavlje i prolazak u četvrtu rundu.

Miomir Kecmanović za rivala u osmini finala imaće boljeg iz okršaja između Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima i Japanca Jošihita Nišioke.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, devojka srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića- Savića

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Aug 3, 2018 at 9:58am PDT

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Oct 7, 2018 at 5:58am PDT

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Jan 4, 2019 at 3:12am PST

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Nov 3, 2018 at 2:36am PDT

🍀

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Aug 2, 2018 at 2:42am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.