MARKO NIKOLIĆ ĆE CRVENETI: Lokomotiva pokušala da prevari Mandžukića, Hrvat odmah prekinuo pregovore

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

MARKO NIKOLIĆ ĆE CRVENETI: Lokomotiva pokušala da prevari Mandžukića, Hrvat odmah prekinuo pregovore

Na stolu je bio dvogodišnji ugovor.

Izgledalo je da će Mari Mandžukić posle na zalasku karijere zaigrati u Rusiji pošto je imao sve dogovoreno sa moskovskom Lokomotivom koju trenira Marko Nikolić i koja bi sa odličlnim napadačem bila još konkurentnija u borbi za vrh. Hrvat je dogovorio i lične uslove sa ruskim klubom po kojem je trebalo da dobije tri miliona evra na ruke i 4,8 miliona evra za dvogodišnji ugovor. Ipak, sve je propalo u poslednjem trenutku jer su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Lokomotivi probali da prevare Mandžukića, a to je otkrio ruski novinar Nobekl Arustajman.

 - Mandžukić je sve dogovorio sa Lokomotivom, pa i godišnju platu od 2,4 miliona evra. Međutim, kada je stigao na potpis ugovora njegov advokat je otkrio klauzulu koja je upropastila posao. Lokomotiva je, naime, u ugovoru napisala da će se Mandžukićeva plata računati po fiksnom kursu od 75 rubalja za jedan evro. Mandžukić je automatski prekinuo pregovore, besan zbog ovakvog pokušaja prevare - napisao je Arustajman.

Mario Mandžukić (34) will join Lokomotiv Moscow 🇷🇺 on a 1 year deal with an option to extend it by another year.

He will earn €2.8M per year without bonuses.

Medical is tomorrow and he will officially announced in the next couple of days.

UCL clubs are scared right now 🦁 🇭🇷 pic.twitter.com/kh605FtksJ

— Croatian Scout (@CRO_Scout) September 24, 2020

Superkup Nemačke igra se večeras (20.30) u Minhenu između Bajerna i Dortmunda, dve ekipe koje su za vikend doživele poraze u Bundesligi. Šampion Nemačke i Evrope je, naravno, favorit - kec je 1,50, dvojka čak 6,00, a GG3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Dortmund.

Ruski klubovi umeju da se služe ovakvimn stvarima jer rublja ume da devalvira i Lokomotiva je htela da se zaštiti takvim kursem za jedan evro. Međutim, Mandžukiću to niko nije spomenuo, a u Rusiji je trenutno jedan evro vredi 94 rublje, što znači da bi Hrvat dobio manje od 2,4 miliona evra godišnje, a to na to nije želeo da pristane i pregovori su propali.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.