MARADONA NASTAVLJA SA SKANDALIMA: Najpre verbalno, a onda i FIZIČKI nasrnuo na NOVINARA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2018, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARADONA NASTAVLJA SA SKANDALIMA: Najpre verbalno, a onda i FIZIČKI nasrnuo na NOVINARA (VIDEO)

Teško mu pao neuspeh Doradosa.

Legendarni Argentinac Dijego Armando Maradona, trenutno trener meksiče ekipe Dorados imao je sukob sa jednim od novinara nakon odlučujuće utakmice svog tima u ovoj sezoni.

VELIKI UDARAC ZA PSŽ: Sveci stižu u Beograd bez NAJBOLJEG igrača (FOTO)

SELEKTOR GRČKE ZAPRETIO: Dolazimo u Beograd da POBEDIMO (FOTO)

Doradosi su se u revanš meču baraža za plasman u najjači rang meksičkog fudbala sastali sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Atletiko San Luisom i bili poraženi nakon produžetaka 4:3. Ekipi koju sa klupe predvodi Maradona nije pomogala ni pobeda od 1:0 iz prvog duela i tako su propustili šansu da naredne sezone igraju u Klausuri.

Maradona explotó por los cánticos contra él pic.twitter.com/QTk6MIOIzR

— AS (@diarioas) December 3, 2018

Nakon završetka utakmice, popularni ,,El Pibe” je bio vidno nervozan zbog neuspeha svog tima, da je ušao u sukob sa novinarima, a jednog od njih je i fizički napao.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.