MARADONA JE NEDELJU DANA PRE SMRTI POVREDIO GLAVU: Argentinac bespomoćan ležao tri dana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 20:55

MARADONA JE NEDELJU DANA PRE SMRTI POVREDIO GLAVU: Argentinac bespomoćan ležao tri dana!

Isplivali šokantni detalji.

Kako prenose britanski mediji, pod oznakom ekskluzivno, Dijego Maradona je samo nedelju dana pre smrti povredio glavu. Nakon nesreće, legendarni Argentinac je tri dana ležao u svojoj sobi bez adekvatne negde i odlaska na magnetnu rezonancu.

- Maradona se povredio u sredu, nedelju dana pre smrti. Povredio je glavu, ali niko ga nije odveo na magnetnu rezonancu ili rendgen - izjavio je Rodolfo Bake, advokat medicinske sestre Žizele Madrid >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je vodila brigu o zbravlju El Pibea, a zatim dodao:

- Dijego nije imao sposobnost da odluči o bilo čemu, ostavljen je u svojoj sobi i tri dana ga niko nije obilazio - rekao je Bake.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.