MAMIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Hapsili bi me u Zagrebu, a u Beogradu mi APLAUDIRAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 12:36

MAMIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Hapsili bi me u Zagrebu, a u Beogradu mi APLAUDIRAJU

Uvek otvoren za razgovor.

Zdravka Mamića prati epitet kontroverznog biznismena. Ipak, uvek govori ono što misli, pa ga zbog toga poštuju i oni koji ga ne vole. Nema probelam da govori o škakljivim temama i mediji je zato interesantan.

Ovoga puta nekadašnji prvi čovek Dinama iz Zagreba sigurno je stao na žulj nekima u Hrvatskoj sa svojom izjavom.

Ko će u finale Lige šampiona - RB Lajpcig ili PSŽ? Večeras (21.00) u Lisabonu će pasti odluka, a favoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su Parižani s kvotom 1,80.  Kvota na Red Bulovo mezimče je 4,40, dok je kvota da meč „ide“ u produžetke 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - PSŽ.

- Bio sam Hrvat u Jugoslaviji i danas sam Hrvat u Hrvatskoj. Kome to smeta? Pa ja da počnem vikati u Zagrebu na Trgu bana Jelačića da sam Hrvatina, oni bi me uhapsili. A da dođem u Beograd i zapevam "Marjane, Marjane", što sam sto puta radio, cele Terazije se dižu i aplaudiraju mi - rekao je između ostalog Mamić za Sport klub.

Dotakao se i dolaska Borisa Miloševića na "proslavu" Oluje u Kninu.

- Srećan sam što se pojavio hrvatski političar Boris Milošević, koji je Srbin po nacionalnosti. Naravno, tu je i Milorad Pupovac koji je radio jedan krvavi posao sve ove godine. Nema političara iz Hrvatske ili hrvatskog političara iz Bosne i Hercegovine koji u susretima s Vučićem nije doživeo da predsednik Srbije ne upita za mene: Gde je onaj vaš mađioničar, onaj sposobni čovek - zaključio je Mamić u intervjuu za Sportklub.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.