MALO KO ZNA OVU PRIČU: Evo šta je Beker prvo uradio kada je postao Novakov trener

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 13:38

MALO KO ZNA OVU PRIČU: Evo šta je Beker prvo uradio kada je postao Novakov trener

Nemac sve otkrio u podkastu kod Matsa Vilandera.

Boris Beker postao je trener Novaka Đokovića 2013. i njihova saradnja je trajala naredne tri godine, a za to vreme je najbolji svetski teniser osvojio sedam grend slem titula. Nemac je, gostujući u podkastu Matsa Vilandera, otkrio šta je prvo uradio kada je počeo da radi sa Novakom kao i kako j izgledao njihov odnos.

- Počeo sam sa njegovim mentalitetom. Radio se o stavu i načinu na koji pristupate mečevima. Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zalutao, gubio je finala od Rafe i Rodžera, pa je mentalno pao. Pomogao sam mu, popravio sam njegovo pozicioniranje na terenu, mislim da je u nekim situacijama bio previše defanzivan. On je čvrst momak, neće dozvoliti da ga neko tek tako pobedi - ispričao je Boris Beker.

Posle očajnog niza Arsenal je zaređao tri pobede i vratio se u borbu čak i za Ligu šampiona. Koliko je realno da se u nju ravnopravno uključi biće jasnije posle večerašnjeg (21.15) duela sa sjajnim Lesterom u Londonu. Kec je 2,30, iks 3,35, a dvojka 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Lester.

Upravo u periodu kada je Beker bio njegov trener, Đoković je postao mnogo veća opasnost za Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

- Novak i Rodžer su bili veliki rivali, naravno, sećam se dobro kako je to izgledalo kada sam prvi put sedeo pored terena i gledao. Posle meča je situacija bila čudna, svako sedi u svom delu svlačionice, dok Edberg, tadašnji Federerov trener, i ja stojimo i razgovaramo kao da smo u parku - ispričao je Nemac.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.