MAKARIĆ SE SAVRŠENO SNAŠAO: Lopta u Borjanovoj mreži, polufinale IPAK DRAMATIČNO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 18:57

MAKARIĆ SE SAVRŠENO SNAŠAO: Lopta u Borjanovoj mreži, polufinale IPAK DRAMATIČNO! (VIDEO)

Radnik je prepolovio prednost.

Fudbaleri Crvene zvezde i Radnika igraju prvo polufinale Kupa Srbije.

Očekuje nas velika borba večeras (19.05) u Novom Sadu za plasman u finale Kupa između Vojvodine i Partizana, pošto i jedni i drugi imaju ambiciju da dođu do trofeja koji je prošle sezona uzela upravo Voša. Kvota na keca je 3,90, na iks 3,45, a na dvojku 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - Partizan.

Crvena zvezda je povela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već u drugom minutu. Milunović je šutirao glavom posle kornera i savladao golmana gostiju Ranđelovića.

Loptu nije dirao Seku Sanogo i sudija je pokazao na centar (OVDE). U 33. minutu fantastično je centrirao Ben, a jednostavnu situaciju je iskoristio Dijego Falćineli i pogodio prazan gol. Zvezda je duplirala prednost (OVDE).

Na samom startu drugog poluvremena ekipa Radnika smanjuje na 2:1. Lepo se snašao Makarić u petercu i posle gužve "ugurao" loptu pored Borjana. Utakmica će dobiti sasvim novi ritam nakon ovog pogotka.

Prenos meča možete pratiti OVDE.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Marija Liman.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.