MAGNET ZA LEPOTICE: Lidija Vukićević je bila seks bomba, a druga supruga Zvezdine legende mami uzdahe gde god se pojavi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2018, 06:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAGNET ZA LEPOTICE: Lidija Vukićević je bila seks bomba, a druga supruga Zvezdine legende mami uzdahe gde god se pojavi (FOTO)

Vole ga žene.

Mitar Mrkela je imao fudbalsku karijeru bez mrlje. Igrački rejting je stekao u Crvenoj zvezdi gde je odigrao 154 utakmice i postigao 30 golova, a put ga je zatim vodio u Tvente, Bešiktaš i holandski Kambur, gde je i stavio tačku.

Kao funkcioner Mrkela se dokazivao u Fudbalskom savezu Srbije i Zvezdi kao direktor mlađih selekcija, a u poslednje dve godine obavlja funkciju sportskog direktora crveno-belih. Koliko je uspešan govori i činjenica da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedničkim radom sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i trenerom Vladanom Milojević doveo na „Marakanu“ grupu odličnih igrača koji su klubu obezbedili učešće u Ligi šampiona posle 27 godina.

Nenametljiv, gospodskih manira, Mrkela se uvek trudio da se nađe na margini dešavanja. Možda i zbog toga što se neretko nalazio u centru pažnje tabloida posle razvoda braka sa Lidijom Vukićević.

Popularna glumica, koja se proslavila u legendarnoj seriji„Bolji život“, bila je seks simbol u „staroj“ Jugoslaviji. Brak popularnih ličnosti je „pukao“ 2000. godine, kada je stariji sin Andrej, takođe fudbaler, imao osam, a mlađi sin David tri godine.

Posle razvoda sa Lidijom Vukićević, o privatnom životu Mrkele se nije znalo gotovo ništa. Sve dok nije počeo da se pojavljuje u javnosti sa drugom suprugom koja pleni atraktivnim izgledom gde god se pojavi.

Beogradski mediji objavili su u aprilu 2013. godine da je Mitar dobio sina i to je sve. Nekadašnje vihorno levo krilo ostalo je dosledno svojim principima da privatni život treba sačuvati iza porodičnog praga.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KREĆE OMLADINSKA LIGA ŠAMPIONA: Zvezda prijavila TRI tima! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2018

Takmičenje počinje 18. septembra...Paralelno sa prvim timom i omladince Crvene zvezde očekuje učešće u Ligi šampiona. Nade kluba sa Marakane premijerno izdanje u elitnom rangu imaće kao i seniori, protiv Napolija, 18. septembra, a branilac titule je za duele sa Italijanima, Pari sen Žermenom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.