MAGIJA: Milijaš PRESLIŠAO igrače na treningu! Evo zbog čega bi mogao komotno da zaigra za Zvezdu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 13:55

MAGIJA: Milijaš PRESLIŠAO igrače na treningu! Evo zbog čega bi mogao komotno da zaigra za Zvezdu (VIDEO)

Oduševio.

Trener Zvezde Dejan Stanković od dolaska na klupu srpskog šampiona krenuo je sa forsiranjem mladih igrača. Afirmaciju su već stekli Veljko Nikolić i Željko Gavrić, a u budućnosti bi to trebalo da učini i perspektivni Ilija Babić.

Perspektivni fudbaler dobio je šansu da trenira sa prvim timom, a nema sumnje da se Babiću ukazala prilika da na treninzima mnogo toga nauči.

🔴⚪ Zvezdin biser Ilija Babić vredno i naporno trenira sa prvotimcima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvene zvezde, a na današnjem treningu je pokazao i kako cepa mreže. #crvenazvezda_os #zvezdinibiseri @crvenazvezdafk

A post shared by Omladinska škola Crvena zvezda (@crvenazvezdafk_os) on May 25, 2020 at 12:12pm PDT

Naime, bivši kapiten crveno-belih Nenad Milijaš pokazao je da i dalje poseduje magiju u nogama, na nesreću nekoliko igrača.

Demonstrirajući "sitan vez", bivši igrač Vulverhemptona nanizao je više čuvara, prošetavši se do peterca, da bi zatim talentovanom Babiću preostalo da uz fintu savlada nemoćnog Milana Borjana.

Mlađani Ilija je to i učinio, uz čestitke nekadašnjeg kapitena, koji nije propustio priliku da se trijumfalno vrati na svoj deo terena.

Sudeći po spremnosti, nema dileme da bi Milijaš mogao odmah da zaigra, već protiv Rada u petak na Banjici. Ipak, snovi su je jedno, a realnost drugo, pošto je proslavljeni as definitivno posvećen trenerskom poslu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.