MAĐARI BAŠ NAVALILI: Zbog Lige šampione odvode Zvezdinog vezistu, hteli i prvo POJAČANJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 12:30

MAĐARI BAŠ NAVALILI: Zbog Lige šampione odvode Zvezdinog vezistu, hteli i prvo POJAČANJE (FOTO)

Odlazak uz obeštećenje.

Crvenu zvezdu očekuje dopuna igračkog kadra, ali su u klubu iz Ljutice Bogdana spremni na prodaju određenog broja igrača kako bi poboljšali finansijsku situaciju.

Kako saznaje „Hot sport“, šampion Mađarske Ferencvaroš zainteresovan je za vezistu crveno-belih Dušana Jovančića, koji bi mogao da dobije dozvolu kluba za odlazak uz adekvatno obeštećenje.

Isti izvor navodi da je Ferencvaroš želeo još jednog fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Super lige Srbije. U pitanju je vezista Inđije Mihajlo Banjac, ali će on ovog leta preći u Crvenu zvezdu. Pošto mu ugovor ističe na kraju 2020. godine, levonogi 21-godišnji fudbaler će stići u redove šampiona Srbije za trening kompenzaciju od 50 hiljada evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.