Luka ima sve što kompletan igrač treba da ima, teško ćemo ga zadržati

Izvor: B92, 23.Apr.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Luka ima sve što kompletan igrač treba da ima, teško ćemo ga zadržati"

Sportski direktor Ajntrahta iz Frankfurta, Fredi Bobić, rekao je da će uraditi sve što je u njegovoj moći da klub zadrži Luku Jovića.

Već neko vreme se govori o talentovanom srpskom napadaču Luki Joviću i njegovom eventuelnom transferu u redove nekih od najvećih klubova Evrope, ali za sada se svodi na priče.

"Postoje šanse da ostane i daćemo sve od sebe da ga zadržimo. Međutim, treba da budemo realni i da kažemo kako stoje stvari. Ukoliko stigne neka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << unosna ponuda velikog kluba, teško da ćemo moći da je odbijemo jer Ajntraht živi od prodaje igrača", jasan je bio Fredi Bobić.

Fredi je govorio o igrama Jovića u Ajntrahtu, kao i o tome kako ga prvi trener ekipe vidi.

"Luka ima sve što jedan kompletan fudbaler treba da ima. Adi Hiter je u Luki pronašao tačno ono što mu treba. Sećam se kada ga je gledao prvi put, samo je rekao: ‘Čoveče, kakav napadač’. Luka napreduje još više jer igra fudbal kakav najviše voli"

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bobić otkriva: Jović od leta možda u Realu

Izvor: RTS, 23.Apr.2019

Postoji mogućnost da Luka Jović od leta bude fudbaler madridskog Reala, priznaje sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić. . Ajntraht je nedavno odkupio ugovor Luke Jovića od Benfike za 12 miliona evra, a ovog leta će,...

Nastavak na RTS...

Luka na naslovnoj "Marke", Fredi Bobić sve priznao, dva kluba zakasnila!

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2019, 09:44

Nema se šta ni oduzeti, ni dodati, u Ajntrahtu iskreni....Izgleda da više nema dileme, Luka Jović je na pragu Real Madrida..."Marka" danas donosi izjavu Fredija Bobića, direktora Ajntrahta koji kaže da je klub nemoćan, ako se pojavi Real....."Ne možemo da ga zadržimo, ja sam realista, jednostavno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.