Luka, bez gola ne vredi! Zidan rekao svoje, zna koga će Real eliminisati u osmini finala!

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka, bez gola ne vredi! Zidan rekao svoje, zna koga će Real eliminisati u osmini finala!

Mišljenja oko Jovića podeljena, problem se zna, posao napadača. Zidan imao komentar, a poput proroka predvideo i protivnika i ishod u top 16!

Luka Jović je igrao dobro u Brižu, odnosno sarađivao dobro sa ostalim napadačima, ali su Brazilci Vinicijus i Rodrigo dali golove, naš napadač nije.

Od njega se očekivalo više ove sezone, možda je i visina transfera i "hajp" koji je stvoren oko Luke, podiglo temperaturu, stavilo ga u prvi plan, iako je jasno da mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potrebno vreme.

Nevolja je što tog vremena nema, tačnije ono u Realu traje najduže godinu dana.

Današnja "Marka" piše, da uz sve dobro u Jovićevoj igri nedostaje ono zbog čega je doveden, golovi, a "AS" u opisu meča tvrdi da je Jović dobro sarađivao sa  Vinisijusom, ali da je boo statičan i daleko od gola rivala. Kada je Benzema ušao, on je, prema izveštaju madridskog lista pokazao Joviću šta radi napadač.

Zidan je pohvalio Jovića uz reči da mora da nastavi da žestoko trenira, jedan deo javnosti veruje da se od Srbina previše traži, da mora da dobije kontinuitet, da za desetak minuta ne može puno da pokaže, kada dobije šansu u finišu. Sa ovakvim Benzemom, to je nemoguće.

Uz to, jasno je, nedostaje mu samopouzdanje, ali nevolja je što Real neće čekati.

Inače, pred žreb, Madriđani su svesni da svi iz jačeg šešira žele da ih izbegnu, a Zidan je poput proroka rekao da Real želi Liverpul i da će eliminisati aktuelnog evropskog prvaka.

No, da sačekamo žreb u ponedeljak...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.