Luka Jović ih je urnisao ove sezone, a sad se i oni raduju njegovom transferu u Real! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2019, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Jović ih je ''urnisao'' ove sezone, a sad se i oni raduju njegovom transferu u Real! (foto)

Možda i najoriginalnija poruka posle potvrde velikog transfera.

Višenedeljne najave su se obistinile, Luka Jović nastavlja karijeru u Real Madridu, transfer je ozvaničen, a brojne reakcije stižu sa svih strana.

Ipak, jedna je posebno zanimljiva, a stiže iz Fortune iz Dizeldorfa.

Sećate se, to je ekipa kojoj je u minuloj sezoni Luka Jović na jednoj bundesligaškoj utakmici dao neverovatnih PET GOLOVA (19. oktobra prošle godine, kada je Ajntraht >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trijumfovao sa 7:1)!

Podsećajući se te utakmice, Fortuna je Joviću čestitala transfer, priznajući u šali da im je laknulo što se sledeće sezone neće sresti sa čovekom koji im je napunio mrežu.

-

Einfach nur erleichtert, dass der Kerl uns zumindest nächste Saison nicht wieder 5 Stück einschenken kann 😜 #f95 #Jovic https://t.co/7t9mLWuSyC

— Fortuna Düsseldorf (@f95) June 4, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.