Luis Suarez je odavno trebalo da ode iz Barse, zna se ko je krivac!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2020, 19:53

Luis Suarez je odavno trebalo da ode iz Barse, zna se ko je "krivac"!

Da li je zaista bilo ovako?

Španska Kadena SER danas je plasirala informaciju koja će dodatno podgrejati atmosferu na Kamp Nou.

Navodno, prema ovom izvoru, Luis Suarez je trebalo da napusti Barselonu još pre dve i po godine, ali je Hosep Marija Bartomeu to odbio.

Ernesto Valverde je posle sramne eliminacije od Rome, nakon pobede od 4:1 na Kamp Nou, te 3:0 na Olimpiku, zatražio od uprave da proda Suareza i dovede mu novog napadača.

Bartomeu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbio tu opciju, plašeći se da će tako naljutiti Lionela Mesija.

Dakle, mediji u Španiji i dalje prikazuju Mesija kao "diktatora" u svlačionici, ali i šire, iako je javna tajna da u stvarnosti nije sigurno tako.

Pre svega, Mesi i Suarez su odavno tražili još jednu "devetku". Osim toga, Mesijeva želja leta 2019. godine bio je Nejmar, a ne Antoan Grizman, a takođe, bio je i protiv Suarezovog i Vidalovog odlaska, pa je opet uprava uradila po svom.

No, nakon što je Kike Setijen u nedavnom intervjuu rekao da je Mesija teško trenirati, sada se pojavila i ova informacija...

Čekamo novu upravu, normalnu, koja ima sportski projekat, baš kao pre 7,8, 10 godina, kada Mesiju nije ništa smetalo...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.