Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2021, 09:12

Ludogorec čeka Zvezdu bez španskog napadača: Marin dao gol, pa se povredio

Opcija manje za Litvanca Dabrauskasa

Bliži se četvrtak i gostovanje Crvene zvezde u Razgradu, gde će protiv Ludogoreca igrati meč drugog kola Lige Evrope.

Biće to prilika crveno-belima da se revanširaju dužniku iz 2016. godine, kada ih je u produžecima zaustavio na putu ka Ligi šampiona.

Godinama je bugarski predstavnik redovan učesnik grupne faze jednog od dva UEFA takmičenja, ali ovaj put Crvena zvezda i te kako ima čemu da se nada. Izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Dejana Stankovića startovali su pobedom nad Bragom 2:1 i u odličnom raspoloženju putuju u Razgrad.

U prilog im ide najnovija vest iz Bugarske, koja glasi da će Ludogorec dočekati crveno-bele bez španskog napadača Iginja Marina. Nekadašnji igrač Mursije, Valjadolida i Numansije pogodio je - iz penala - nedavno u kupu za pobedu nad Spartakom iz Varne (1:0), ali je u narednom prvenstvenom duelu sa Botevom proveo samo 22 minuta na terenu. Ušao je u 62. minutu, a u finišu ostavio ekipu sa desetoricom, pošto nije bio u stanju da privede meč kraju zbog povrede. Bugarski mediji navode da će odsustvovati do novembra, ali ne i koja je konkretno povreda u pitanju.

Nema Marin trenutno važnu ulogu u timu Valdasa Dambrauskasa pošto se dugo oporavljao od loma noge u oktobru prošle godine. Meč sa Spartakom bio mu je prvi u startnoj postavi posle čak 11 meseci, ali svakako će crveno-belima značiti činjenica da Litvanac na klupi Ludogoreca ima opciju manje u napadu, pa će pažnja moći da bude usmerena prvenstveno na Pjerosa Sotirua i Kirila Despodova.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.