Izvor: MozzartSport.com, 14.Sep.2020, 23:27

Ludo i brzo, uz magiju Torgana Azara i istorijski gol Džuda Belingema! Dortmund pojeo Duizburg za doručak (VIDEO)

Ubedljivo slavlje Milionera - 5:0

Protivnik možda nije bio dorastao izazovu, ali je igra Dortmunda bila baš po meri njegovih navijača. Milioneri su demoliral i Duzburg (5:0) na startu Kupa Nemačke, a posebno nadahnut bio je Torgan Azara. Belgijanc se poigravao sa protivničkom odbranom, postigao efktan pogodak iz slobodnog udarca i zabeležio briljantnu asistenciju za pogodak Džuda Belingema u 30. minutu utakmice.

Supertalentovani Englez, koji je stigao ovog leta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz Birmingema za 26.500.000 evra, postao je najmađi strelac u istoriji Dortmunda u zvaničnim utakmicama sa 17 godina i 77 dana. Zanimljivo, premašio je Nurija Sahina za svega pet dana, pošto je on kod svog pogotka imao 17 godina i 82 dana.

Seriju pogodaka gosti su otvorili u 14. minutu, kada je sa bele tačke bio precizan Džejdon Sančo. Belingemov pogodak je bio za 2:0, a devet minuta kasnije usledio je Torganov slobodnjak.

Ekipa Lusijana Favra ostavila je dovoljno municije i za drugo poluvreme, kada su se u strelce upisali Đovani Rejna i Marko Rojs.

Veliku pobedu u današnjim mečevima u nemačkom kupu ostvario je i Dinamo Drezden, koji je kao domaćin demolirao Hamburger sa 4:0. Esen je izbacio Arminiju (1:0), dok se Hanover pomučio na gostovanju Vurcburger Kikersu (3:2).

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.