Ludnica u Melburnu: Treći set trajao više od dva sata (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludnica u Melburnu: Treći set trajao više od dva sata (VIDEO)

Rumunka Simona Halep i Amerikanka Loren Dejvis odigrale su u Melburnu meč koji će ući u anale "belog sporta".

Halepova je pobedila rezultatom 4:6, 6:4, 15:13, a odlučujući set je trajao dva sata i 23 minuta.  Kod rezultata 11:11 Dejvisova je imala tri vezane meč lopte na servis Rumunke, ali se prva igračica sveta izvukla.

Ukupno su odigrale 48 gemova i tako izjednačile rekord Australijan opena koji od 1996. godine drže Čanda Rubin i Aranča Sančez Vikario. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Rubinova je taj duel dobila sa 6:4, 2:6, 16:14.

- Nikada nisam odigrala toliko dug treći set. Umalo da umrem. Mišići su mi otkazali, ne znam ni kako mi je problematični zglob, pošto ga uopšte i ne osećam - rekla je Halepova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.