Ludilo u derbiju Istanbula - Pet isključenja, dva penala, 12 žutih kartona i pobeda Fenera!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2017, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludilo u derbiju Istanbula - Pet isključenja, dva penala, 12 žutih kartona i pobeda Fenera!

Kakav meč Fenera i Bešiktaša.

U okviru šestog kola turskog šampiona Fenerbahče je dočekao Bešiktaš na stadionu Šukru Saračoglu, a na kraju je slavio rezultatom 2:1.

Nakon samo 20 minuta sudija je dosudio penal za Fenerbahče, a siguran izvođač bio je Đulijano za 1:0.

Feneru je posao bio olakšan u 43. minutu kada je Rikardo Kvarežma dobio drugi žuti karton, ali je samo dva minuta prošlo i Neto je dobio direktan crveni nakon katastrofalnog starta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Bešiktaš je imao svoje prilike kao i Fenerbahče u nastavku, a onda novi crveni karton i penal za Fenerbahče u 86. minutu.

Atiba Hačison je igrao rukom u kaznenom prostoru, dobio drugi žuti karton i njemu je nakon toga bio pokazan put u svlačionicu.

Vinsent Jansen je uspeo da postigne gol za 2:0 i da tako donese mirniji završetak meča Fenerbahčeu. Barem su tako mislili domaći navijači.

Ipak, tako nisu mislili fudbaleri Bešiktaša, oni su nakon samo jednog minuta uspeli da smanje na 2:1 golom Rajana Babela nakon asistencije Negreda.

Sudija Ali Palabijik je nastavio u svom ritmu do kraja utakmice, pokazao je još jedan direktan crveni karton fudbalerima Fenerbahčea, i to Ismailu Kojbašiju, ali se tu njegov šou nije završio.

Drugi žuti karton u 90. minutu dobija Ozjakup zbog prigovora, pa je ponovo Bešiktaš vodio u isključenjima.

Gosti nisu uspeli da stignu do izjednačenja do kraja utakmice, pa je nastala velika radost navijača Fenera na kraju meča.

Duško Tošić je večeras igrao čitav meč u paru sa Pepeom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ludilo: PET isključenja u velikom turskom derbiju!

Izvor: Mondo, 24.Sep.2017, 09:53

Fenerbahče savladao Bešiktaš 2:1, u meču u kojem je podeljeno čak devet žutih i pet crvenih kartona...Foto: Anadolija/Salih Zeki Fazlıoğlu..Utakmice Fenerbahčea i Bešiktaša često se igraju "na nož", ali sinoćni derbi u Istanbulu nadmašio je sve, s obzirom da je na meču viđeno 14 kartona...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.