Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2020, 01:06

Ludilo u Ekvadoru: Domaćin u 92. minutu poveo, na kraju izgubio – LDU iz kontre kao u školskom dvorištu, četvorica protiv golmana (VIDEO)

Independijente del Vale poražen u triler završnici

Kakav ludilo u Ekvadoru, kakav preokret? Utakmica se igrala 102 minuta, a tri gola su pala u sudijskoj nadoknadi. LDU Portovijeho je hičkokovskoj završnici slavio u gostima protiv Indepedijentea del Valea sa 3:2 u sedmom kolu Lige Pro.

LDU je vodio posle prvih 45 minuta. Argentinac Fransisko Fidrževski je postigao gol. Na startu nastavka susreta domaćin je izjednačio, a strelac je bio Edson Montano >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << . Onda sledi pakleni finiš. Independijete je bacio sve karta na napad, u 90. minutu sudija je svirao penal, a Muriljo Monkada je bio siguran sa bele tačke u drugom minutu sudijske nadokdnade. Činilo se da će bodovi da ostanu u Sangolguju, ali nije bilo tako.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U 95. minutu, domaći defanzivci su tražili ofsajd. Jedan igrač LDU-u je stvarno bio najbliži golmanu, ali nije uticao na igru. Iz drugog plana se ubacio Vinisio Angulo i doneo izjednačenje. Domaćini su protestovali. Glavni sudija je otišao kod pomoćnika da se konsultuje, ali je pokazao na centar.

Fudbaleri Independijentea su krenul stihijski u napad po ceo plen, ali su ostal i bez jednog boda. Gosti su uzeli loptu na 40 matara od svog gola, loptu je uzeo Aleksander Ushina i stuštio se ka golu LDU-a. Pridružila su mu se još trojica saigrača, pa je bilo kao u školskom dvorištu – četvorica na čuvara mreže Pinosa Hajmana. Egzekucija je bila neminovna. Čuvar mreže je bio nemoćan, predriblao ga je Ushina, za veliko slavlje gostiju u devetom minutu sudijske nadoknade.

LDU Portovijehu je ovo tek druga pobeda u sezoni i sada se izjednačio po broju bodova sa Independijenteom. Oba tima imaju po šest bodova i na dnu su tabele ekvadorske elite.

EKVADOR 1 – 7. KOLO

Subota

Deportivo Kuenka – Delfin 2:1 (0:0)

Kujagili Siti – Mushuk Runa 3:2 (2:1)

Nedelja

Makara – Orense 0:1 (0:1)

LDU Kito – Aukas 4:1 (2:1)

Olmedo – Univerzidad Katolika 2:1 (2:1)

Independijente del Vale – LDU Portovijeho 2:3 (0:1)

Emelek – Tehniko u toku

Ponedeljak

01.00: (3,20) El Nasional (3,30) Barselona SC (2,15)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Triler u Ekvadoru: Domaćin u 92. minutu poveo, na kraju izgubio – LDU iz kontre kao u školskom dvorištu, četvorica protiv golmana (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2020

Independijente del Vale poražen na neverovatan način..Kakav ludilo u Ekvadoru, kakav preokret? Utakmica se igrala 102 minuta, a tri gola su pala u sudijskoj nadoknadi. LDU Portovijeho je hičkokovskoj završnici slavio u gostima protiv Independijentea del Valea sa 3:2 u sedmom kolu Lige Pro...LDU je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.