Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2020, 18:15

Lud meč u Lansu, pet golova za 13 minuta i na kraju 4:4! Rajkovićev Rems ostao bez dva boda u nadoknadi (VIDEO)

Floran Sotoka sa dva pogotka u samoj završnici sprečio poraz domaćina

Kakav meč u Lansu, gde je postignuto sedam golova u drugom poluvremenu, a čak pet u poslednjih 13 minuta. Na kraju, prilično loš epilog za Rems, srpskog čuvara mreže Predraga Rajkovića, koji je ostao bez dva boda u nadoknadi utakmice. Tada se dva puta u strelce upisao napadač domaćeg tima Floran Sotoka - 4:4 (1:0).

Rajković je meč odigrao sa velikom modricom izpod >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << oka zbog sudara sa jednim saigračem na treningu, ali je dobio dozvolu da brani. Ono oko čega nije bilo nikakve dileme jeste da nijedan od četiri gola domaćina nije išao na njegovu dušu.

Prvo poluvreme nije obećavalo ovakav epilog, s obzirom da je domaćin vodio golom Simona Banze od 21. minuta utakmice. Gosti su prekorenuli preko Kafara i Dije na samom početku drugog poluvremena, dok je domaćina pogledala sreća u 77. minutu zahvaljujući autogola Tomasa Fokea u 77. minutu. Samo dva minuta kasnije Lans je uzvratio Remsu za utogol, pošto je Fakundo Medina vratio prednost Remsu, a delovalo je da je sve rešeno u 81. minutu posle fenomenalnog prodora i realizacije Bulajea Dije.

Ništa nije nagoveštavalo onakvu nadoknadu utakmice. Sotoka je 90. minmutu odlično reagovao na centaršut Klausa, a samo minut kasnije još bolje nakon odličnog sjajnog ubacivanja Žana Korentana. Rajković nijednom nije mogao da reaguje bolje.

Rems je ovim Remijem propustio priliku da veže i treću pobedu i domakne se od opasne zone, dok je Lans ostao na sredini tabele sa 14 osvojenih bodova, pet više od današnjeg protivnika.

Čak šest pogodaka viđeno je i u Nimu, gde je Anže naneo prilično težak poraz domaćinu (5:1) i skočio na prilično visoko sedmo mesto na tabeli. Najbolji akter meča bio je Stefan Baoken koji je dva puta pogađao protivničku mrežu. Vredne bodove osvojio je Nant, koji je slavio na gostovanju Lorijanu sa 2:0. Odluka na ovom meču pala je za svega tri minuta u samoj završnici meča. Prvo je Kader Bamba zatresao mrežu Lorijana u 80. minutu, dok je konačan rezultat postavio Ludovik Blas tri minuta kasnije.

Pobednika nije bilo u okršaju između Meca i Dižona, koji je završen rezultatom 1:1, a mogao je da bude postignut bar po još jedan pogodak na obe strane, s obzirom da su i jedni i drugi promašili udarce sa bele tačke. Gosti su poveli pogotkom Mame Baldea u 13. minutu, a konačan rezultat je osam minuta postavio Papa Jade. Penal za domaće u sedmom minutu promašio je Opa Nguet, a za goste Munir Šuar u 31. minutu meča.

USKORO OPŠIRNIJE...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.