Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2020, 19:04

Lovren počeo da glumi Ivanovića: Opet Dzjuba (VIDEO)

Zenit slavio protiv Rotora – 2:0

Novo prvenstvo, stare navike šampiona. Kao što se i očekivalo Zenit iz Sankt Peterburga je trijumfalno počeo novo prvenstvo. Ruski šampion je u premijernom meču u ovoj takmičarskoj godini slavio je na gostovanju Rotoru (3:0).

Nisu baš impresionirali gosti, ali su gotovo rutinski slavili na teškom gostovanju. Trener Sergej Semak pružio je šansu najjačoj postavi, uz jednu bitnu razliku. Mesto doskorašnjeg komadanta odbrane, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bivšeg reprezentativca Srbije, Branislava Ivanovića, zauzeo je bivši član Liverpula, plaćen 12 miliona evra, Dejan Lovren.

Posao je obavio korektno, ali je junak Zenita ponovo bio Artem Dzjuba. Snažni napadač je odradio ogroman posao u 22. minutu, kada je iskoristio centaršut Driusija i lagano poslao loptu u mređu Rotora.

Za domaćina je igrao bivši štoper Partizana, sada pozajmljeni član CSKA, Sederik Gogua. Dobio je mnogo duela, ali nije mogao da se odupre kvalitetnijem rivalu. Tačku na meč stavio je asistent kod prvog gola, Driusi. Čisto da ne bude neizvesnosti.

PREMIJER LIGA RUSIJE – 1. KOLO

Subota

Himki - CSKA Moskva 0:2 (0:2)

/Kučaev 18, Džagoev 45/

Tambov - Rostov 0:1 (0:1)

/Mamaev 21/

Nedelja

Ufa - Krasnodar 0:3 (0:0)

/Kabelja 52 i 62, Berg 64/

Arsenal Tula - Akhmat 0:0

Spartak Moskva -. Soči 2:2 (2:1)

/Soboljev 8, Larson 10 - Poloz 15pen, Noboa 90pen/

Ponedeljak

Ural - Dinamo Moskva 0:2 (0:1)

/Ndžije 38, Slaj 59/

Utorak

Rotor - Zenit 0:2 (0:1)

/Dzjuba 22, Driusi 81/

19.00 (3,30) Rubin Kazanj (3,00) Lokomotiva Moskva (2,40)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.