Lotitova osveta, hoće u Juve, završio na tribinama!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lotitova osveta, hoće u Juve, završio na tribinama!

Pretnja o kojoj se šuškalo ispostavila se kao tačna. Samo, kako li se oseća trener Inzagi...

Lacio večeras dočekuje Juventus u Rimu u Superkupu Italije, Keita Balde neće biti ni na klupi.

Odbio je sve druge ponude, čeka Juve, iznervirani Lotito je vršio pritisak na trenera Inzagija da ga ne stavi u tim.

Simone Inzagi je međutim juče tvrdio da će Keita igrati, tim pre što Felipe Anderson vuče povredu, ali je na kraju pognuo glavu pred predsednikom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Naime, Keita je ostavljen van protokola, nije ni pozvan za današnju utakmicu.

To je osveta predsednika jer je odbio Napoli, Inter i engleske klubove, želi u Juve, a ugovor mu ističe 2018. Lotito traži 30 miliona, što su pomenuti bili spremni da plate, Juventus nudi 20, jer ima obećanje igrača.

Uz to, sada se pojavila slična priča za De Fraja, štopera koji je u istoj situaciji, ugovor mu ističe za godinu dana, što dodatno pojačava nervozu predsednika Rimljana.

Keita se oglasio, kaže da je psihički ubijen, da je ovo veliko razočaranje, da je bio spreman za meč. Da li će ovo ubrzati transfer, ili je ovo manevar Lacija da uzme još neki milion za igrača od Juventusa ostaje da vidimo...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.