Loše vesti za mančesterske rivale, Lisice nastavljaju da nagrađuju!

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše vesti za mančesterske rivale, "Lisice" nastavljaju da nagrađuju!

Lester je zaista sjajan ove sezone.

Brendan Rodžers je za kratko vreme napravio sjajan tim od Lestera, nije puno menjao u igračkom kadru, ali je na sjajan način uklopio igrače koje je imao na raspolaganju i iz svakog od njih izvukao najbolje.

Lester je nakon osam vezanih pobeda na drugom mestu Premijer lige posle 16 odigranih kola, zaostaju osam bodova za liderom Liverpulom, dok imaju šest više od trećeplasiranog Sitija.

Već su počastili Rodžersa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novim ugovorom, a sada kreću u novu misiju, žele da zadrže i ključne igrače.

Džejms Medison je još minule sezone pokazao da poseduje veliki kvalitet i ogroman potencijal, ove je nastavio sa sjajnim partijama, pa su za njegove usluge interesovanje pokazali i Mančester junajted i Siti.

Za razliku od njega, Čaglar Sojunču je ove sezone izbio u prvi plan, dobio je šansu nakon odlaska Megvajera i sa Turčinom u zadnjoj liniji Lester je dobio najbolju odbranu u dosadašnjem toku sezone u Premijer ligi.

Obojica igraju sjajnu, pa su u klubu rešili da ih nagrade novim ugovorima i tako odbiju zainteresovane strane za njihove usluge.

Ipak, nema nikakve žurbe, engleski i turski internacionalci imaju još po četiri i po godine aktuelnog ugovora sa klubom sa "King Pauera", ali uprava želi da se obezbedi, ali i da ih nagradi za sjajne nastupe, pa se očekuje da uskoro postignu dogovor na obostranu zadovoljstvo.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.