Loše vesti za Jokana, u Liverpulu osmesi posle debakla u Beogradu... (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše vesti za Jokana, u Liverpulu osmesi posle debakla u Beogradu... (foto)

Redsi se vratili kući, ako je suditi po atmosferi, zaboravili šta se desilo na "Marakani"...

Liverpul je odradio prvi trening po povratku iz Beograda. Osmesi na sve strane, delom jer su se oporavili Henderson i Keita, delom što će se vratiti Šaćiri, mediji su složni da je nedostajao u Beogradu.

Slike sa treninga Liverpula dovoljno govore o dobrom raspoloženju pred nastavak šampionata, a loša su vest za rivala.

Naime, Redsi su zaboravili "Marakanu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u prvenstvu su izgubili svega dva boda pred svojim navijačima, pa Fulam čeka pakao.

Focus 🔛 Fulham

Our latest training session in pics 👇https://t.co/Gk9OVknNSw

— Liverpool FC (@LFC) 08. новембар 2018.

Jokanović prema nekim izvorima igra za posao, doduše neki drugi tvrde da će mu biti pružena šansa i posle pauze, ali čini se da će smena biti neminovna za vikend, ako izgubi na "Enfildu" u nedelju.

Pominjani su Alardajs i Mojes, ali je problem što bi morali da menjaju potpuno stil igre Fulama, u pitanju su defanzivni treneri britanskog kova, prosto nemaju igrače za tako nešto, niti bi ti mogao da se preorjentiše.

Zbog toga u klubu razmišljaju da šansu dobije Skot Parker, nekadašnji reprezentativac koji je poslednje četiri godine proveo u Fulamu, a na kraju karijere otišao u Totenhem, trenirao omladince, da bi postao pomoćnik Jokanoviću ovog leta.

On bi mogao da dobije šansu, ako se vlasnik Kan koji još odmerava opcije odluči da u ponedeljak smeni srpskog trenera...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.