Loše vesti za Bajern, vezista par meseci van stroja, defanzivac par nedelja

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2018, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše vesti za Bajern, vezista par meseci van stroja, defanzivac par nedelja

Slavili su Bavarci u derbiju trećeg kola protiv "Farmaceuta", ali su doživeli i dva velika peha.

Minhenski Bajern je slavio sa 3:1 protiv Bajer Leverkuzena u trećem kolu Bundeslige i tako su ostali jedina ekipa sa maksimalnim učinkom od starta sezone u Nemačkoj.

Golove su postigli Toliso, Roben i Rodrigez, dok je sa druge strane strelac bio Vendel.

Čitav izveštaj pronađite OVDE.

Ipak, pred kraj prvog dela igre su Bavarci doživeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veliki peh, kako se povredio francuski reprezentativac Korentan Toliso.

On je morao da napusti igru, a sada je ozvaničeno da je Francuz doživeo povredu ukrštenih ligamenata desnog kolena i da će morati na operaciju, posle koje ga na terenu neće biti nekoliko meseci.

Povredu je u smiraj susreta doživeo i iskusni bek Rafinja, nakon katastrofalnog starta Belarabija, koji je tom prilikom zaradio i direktan crveni karton.

Rafinja je takođe morao da napusti igru, a on je doživeo delimično cepanje ligamenata skočnog zgloba, pa će van stroja biti nekoliko nedelja.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.