Loša vest za Orlove, Ronaldo se vraća u reprezentaciju

Izvor: Sportske.net, 02.Jan.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loša vest za "Orlove", Ronaldo se vraća u reprezentaciju

Protivnici reprezentacije Portugala u 2019. godini imaju dodatni razlog za brigu. Prva zvezda se vraća u državni tim.

Kapiten fudbalske reprezentacije Portugala propustio je sve akcije državnog tima u poslednjih pet meseci ali se njegovo odsustvo nije odrazilo na rezultate u Ligi nacija.

Aktuelni šampion Evrope plasirao se na završni turnir Lige nacija koji će biti održan upravo u Portugalu, a sasvim je izvesno da će u borbi za trofej pomoći i Kristijano >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ronaldo.

"Nameravam da se u 2019. godini ponovo stavim na raspolaganje stručnom štabu", rekao je Ronaldo.

Kristijano je uz dozvolu selektora Santoša propustio prvi deo sezone u državnom timu kako bi se što bolje adaptirao na novi klub u koji je stigao minulog leta.

"Dogovor je bio da propustim utakmice u prvom delu sezone. Imam 33 godine, tek što sam promenio mesto boravka, radne metode, saigrače, profesionalne i lične rutine... Smatram da je to bila najbolja opcija za mene", dodao je Ronaldo.

Ne treba zaboraviti da će reprezentacija Portugala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igrati u grupi sa selekcijom Srbije i upravo će duel sa prvakom Evrope biti prvi za "Orlove" u nastupajućem kvalifikacionom ciklusu.

Utakmica 2. kola Grupe B između Portugala i Srbije zakazana je za 25. mart.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.