Loša serija oterala Milinkovića

Izvor: Mondo, 09.Nov.2018, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loša serija oterala Milinkovića

"Građevinari" dan posle utakmice za bodove organizuju i humanitarni meč, povodom 100 godina od pobede u Prvom svetskom ratu.

Dan pre utakmice protiv Napretka i obeležavanja 60 godina od osnivanja FK Rad, na Banjici je obavljena smena trenera!

Kako je saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, Rad je sporazumno raskinuo ugovor sa Zoranom Milinkovićem, a ekipu će u subotu predvoditi perspektivni stručnjak Srđan Stojčevski, ponikao u mlađim selekcijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "građevinara".

Milinković se na Banjici zadržao nepunih devet meseci. Početkom prolećnog dela sezone 2017/18 preuzeo je tim od Slađana Nikolića i, obezbedivši opstanak, ispunio očekivanja i želje poslodavaca.

Rad ni sada ne stoji loše - nakon prvog "kruga" zauzima 10. mesto na tabeli Superlige, sa četiri boda više od Spartaka u zoni ispadanja - ali je u poslednjih šest kola zabeležio dva remija i čak četiri poraza.

On je pre Rada vodio banjalučki Borac, Anortozis, Partizan (sa kojim je bio prvak Srbije), Voždovac, Aris, OFK Beograd, Spartak, Vojvodinu...

Sa Banjice je, osim na meč protiv Napretka i proslavu "šest decenija najlepše fudbalske priče Beograda", stigao i poziv na utakmicu humanitarnog karaktera, zakazanu za nedelju od 14.00.

Na teren Radovog stadiona istrčaće selekcija Kraljevine Srbije, za koju će nastupiti i neke od "legendi srpskog fudbala", a rivali će im biti "eminentni predstavnici medija, voditelji, glumci i pisci".

Organizator je Udruženje građana "Kraljevina Srbija" iz Beograda, pod pokroviteljstvom Prestolonaslednika Aleksandra i Kraljevskog doma Karađorđevića.

Ulaznice za tu utakmicu koštaće 200 dinara.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.