Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2020, 10:19

Lorenzu Braunu ističe vreme, mora da odgovori na ponuđeni ugovor

Amerikanac odugovlači

Panatinaikos je zbog finansijske krize ostao bez najvećih zvezda poput Nika Kalatesa, Dešona Tomasa, Džimera Fredeta i Tajrisa Rajsa, a klub je napustio i Nikos Papas. Igračima je predloženo smanjenje ugovora za 50 odsto što su oni najplaćeniji poput Fredeta (1.700.000 dolara godišnje) glatko odbili, ali u Atini pokušavaju i da sa manjim budžetom  za sledeću sezonu naprave konkurentan tim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Jedna od ključnih uloga u tom timu je namenjena doskorašnjem Zvezdinom plejmejkeru Lorenzu Braunu.

PAO je označio Brauna kao startnog pleja za sledeću sezonu i zamenu za Nika Kalatesa. Pre nekoliko nedelja mu je poslao ponudu na koju čeka odgovor. I nema još mnogo vremena. PAO želi da u narednim danima reši pitanje prvog plejmejkera i postavio je ultimatum Amerikancu da se što pre izjasni.

Finansijski detalji ponude nisu poznati osim da će Braun biti jedan od najplaćenijih u ekipi i da PAO u njemu vidi kapitalno pojačanje. Međutim, sa odgovorom jer je čuo i za interesovanje Makabija iz Tel Aviva koji nije u finansijskoj krizi poput atinskog kluba i mogao bi da mu ponudi više. A tu je i bolja sportska perspektiva jer je Makabi jedan od najjačih timova u Evroligi. Kao i tradicionalna spona američkih košarkaša sa klubom iz Tel Aviva.

Međutim, problem je što Makabi još nije dostavio konkretnu ponudu i što Braunu ističe vreme da odgovori na ovu iz Atine. Bivši Zvezdin koašrkaš je sada na žeravici da li da i dalje čeka ponudu iz Tel Aviva ili da prihvati ono što mu se nudi u Panatinaikosu. Podsetimo, ranije se spekulisalo da se za njega interesuju još Olimpija iz Milana i Olimpijakos, ali ni oni nisu izašli sa konkretnim ponudama.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.