Lopetegi kao Boškov, fiksiran datum smene trenera Reala?

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2018, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopetegi kao Boškov, fiksiran datum smene trenera Reala?

Izgleda da su svi crni rekordi oboreni, ali da Perez čeka presudu za 18 dana. Boškov je potrajao 11 nakon ovoga što se desilo i Lopetegiju...

Novi poraz Reala, sat broji, kraljevski klub je 6 satu i 49 minuta bez gola. Samo dvojica trenera pre Lopetegija su vodila Real koji nije dao gol u četiri meča, Boškov 1982. desetak dana pre smene, i Amansio koji je odmah smenjen.

Lopetegi će izdržati duže, jer ni rivali ne blistaju, ako Barselona pobedi večeras u Valensiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imaće tri boda više.

Zanimljivo, poslednji trener Reala koji je smenjen, Rafa Benitez je imao četiri boda više od Lopetegijevog Reala u ovom trenutku sezone, izdržao je do januara. Sada se priča da Perez neće toliko dugo čekati i da je podrška oročena do kraja meseca.

Naime, Lopetegi će preživeti poraz u Vitoriji, može da bude miran za vreme pauze, ali se njegov dan odluke bliži.

Nakon reprezentativne pauze, slede mečevi sa Levanteom i Viktorijom iz Plzenja u Madridu, očekuje se jasno da prekine crnu seriju, pobedi, ali to ga neće spasiti ako bude poražen 28. oktobra.

U medijima su uvereni da bi poraz u "El Klasiku" na Kamp Nou značio kraj za Lopetegija.

Niko nema ideju ko bi mogao da ga zameni, osim iznuđenih rešenja tipa Mićela, ili povratka Gutija u klub, Perez sada mora da razbija glavu ili da eventualno imenuje rešenje do kraja sezone i potrage za novim trenerom.

Nekoliko puta sinoć, novinari su postavili pitanje Lopetegiju oko otkaza, ali je on odgovorio da je spreman na sve, uz neizbežno da radi dobro i da veruje da će rezultati doći.

Ali, vremena gotovo da više i nema.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.