Lopetegi izjednačio rekord legendarnog Srbina, hoće li proći kao on?

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2018, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopetegi izjednačio "rekord" legendarnog Srbina, hoće li proći kao on?

Rezultati mu ne idu u prilog.

Madriđani nastavljaju sa neubedljivim igrama u domaćem prvenstvu, porazom od Alavesa (1:0) igrači Reala već četvrtu utakmicu zaredom ne mogu naći put do mreže protivnika.

Ovakav neslavan rekord je bio postavljen već dva puta u 116 godina dugoj istoriji Madriđana.

Prvi put 1982. godine pod legendarnim Vujadinom Boškovom kada je na kraju sezone i napustio Real prešavši u Sporting Hihon.

Drugi put se to desilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pod palicom Amansija tri godine kasnije.

Večerašnjim rezultatom ovom društvu se pridružio i Julen Lopetegi, njegovi momci na terenu već šest sati i 49 minuta aktivne igre nisu uspeli da se upišu u listu strelaca.

Sa druge strane, navijači Alavesa slave - ovo je prvi put posle 87 godina da su dobili Real Madrid na domaćem terenu!

Nema sumnje da će predstojeća internacionalna pauza itekako prijati Madriđanima kako bi povratili svoj fokus u nastavku sezone.





PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.