Lonzo je bolji od Lebrona i Lejkersi su bez njega osuđeni na propast

Izvor: B92, 07.Feb.2019, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lonzo je bolji od Lebrona i Lejkersi su bez njega osuđeni na propast"

Lavar Bol, otac košarkaša Los Anđeles Lejkersa Lonza, pričao je o ekipi svog sina, Lebronu Džejmsu, Medžiku Džonsonu i svemu ostalom.

Bol veruje da su Lejkersi osuđeni na propast ako ne zadrže njegovog sina Lonza, koji inače ove sezone postiže 9,9 poena, 5,3 skoka i 5,4 asistencija po meču, uz šut sa linije penala od 41 odsto.

"Ako Lejkersi trejduju mog sina nikada neće osvojiti titulu. Lebron bez Lonza neće osvojiti titulu u Los Anđelesu – to vam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << garantujem. To što Lonzo trenutno ne igra vam govori da igrači za koje ste mislili da su dobri nisu. Ingram se muči, Hart se muči, Kuzma se muči. Svi se muči ako Lonzo nije u igri", rekao je Lavar Bol u emisiji "Undisputed".

Lavar je pričao i o tome da njegov sin pređe u Finiks, što se prethodnih dana pominjalo kao moguć scenario.

"Razmišljam ovako. Ako ste Finiks i imate Lonza, uzmite i Lianđela i Lamela (Lavarove sinove). Ja samo pokušavam da izgradim dinastiju. Njima to može samo da pomogne, ali moraju da nas slušaju i da igraju na naš način. Moji sinovi su pobednici, a Lejkersi su ih učinili gubitnicima", dodao je uvereni Lavar Bol.

Na pitanje da li Lavar misli da je njegov sin bolji od Lebrona, on je odgovorio veoma jednostavno – "da".

Najpoznatiji otac igrača u NBA ligi kritikovao je generalnog menadžera Lejkersa Medžika Džonsona.

"Dok slušam Medžika kako priča vidim da je on samo 'lice'. Mislim da se on ne pita najviše, a ja pokušavam da shvatim ko donosi odluke o Lejkersima. Ceo njihov sistem se 'raspada'", zaključio je Lavar.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.