Lomi i najtvrđa srca: Nejmar je najpre provocirao navijače, a onda uradio nešto o čemu svi pričaju (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 02.Sep.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lomi i najtvrđa srca: Nejmar je najpre provocirao navijače, a onda uradio nešto o čemu svi pričaju (VIDEO)

Iskupio se za provokaciju.

Protivnik Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona, Pari Sen Žermen, savladao je Nim rezultatom 4:2, a ovaj meč obeležio je Nejmar koji je je posle postignutog pogotka provocirao protivničke navijače tako što je gestikulirao plakanje, i otrčao do ograde sa pristalicama poražene ekipe.

Neymar celebrating by pretending to cry in front of a banner calling him a crybaby in front of the opposition fans. Savage... pic.twitter.com/lDIhRNihfq
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Ipak, za ovakvo ponašanje iskupio se reakcijom posle meča kada mu je u zagrljaj pritrčao mali navijač. Nejmar ga nije ignorisao, već o njegovoj reakciji sada svi pričaju.

?? Magnifique moment entre @neymarjr et un jeune supporter #NOPSG pic.twitter.com/UrgyCJ27Nv

Ne samo da ga je zagrlio, već je skinuo i dres i poklonio ga dečaku koji ga je sve vreme grlio i plakao od sreće, i koji će sigurno ceo život pamtiti ovaj susret.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.