Ljudi, jeste li videli sinoć, La Masija opet radi! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljudi, jeste li videli sinoć, "La Masija opet radi"! (video)

Čuvena fabrika fudbalskih talenata ponovo ima razloga za ponos.

Fudbaleri Barselone loše su otvorili tekuću sezonu, porazom od Atletik Bilbaa na "San Mamesu".

Povredio se pritom i Luis Suarez, pa je postojala bojazan kakav će rezultat Barsa ostvariti na premijeri pred svojim navijačima, protiv ambicioznog Betisa.

Primili su gol, Fekir je bio prvi strelac na "Kamp Nou" u novoj sezoni, ali je onda usledila rapsodija u režiji Antoana Grizmana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Na kraju pobeda od 5:2, ali osim ubedljivog trijumfa, u španskim medijima se uveliko piše i o dvojici momaka koji su sinoć ostavili sjajan utisak.

Iako je Grizman, bez sumnje, bio igrač utakmice, dan posle susreta svi pričaju o Karlesu Perezu i Ansuu Fatiju.

Karles Perez je sjajno odradio pripreme, bio je solidan protiv Bilbaa, pa mu je Valverde dao šansu od starta u drugom kolu.

Na poverenju mu se zahvalio sjajnim nastupom i golom.

View this post on Instagram

@carlesperez7 's goal vs. Real Betis . . . . . . . #FCBarcelona #Barcelona #Blaugrana #like4like #lfl #fff #follow4follow #Football #Soccer #IgersFCB #Cule #CarlesPerez #LaMasia #Barcelonista #Goal #IndoBarca #FokusBarca

A post shared by Fokus Barça | 13.7 K | (@fokusbarca) on Aug 25, 2019 at 5:30pm PDT

U finišu je napustio teren, kako bi šansu dobio još jedan polaznik "La Masije", Ansu Fati.

Mladi fudbaler je takođe impresionirao, pokazao je da ima puno energije i da bi mogao da bude od pomoći Valverdeu ove sezone.

View this post on Instagram

O conforto do capitão! #barcelona #estreia #messi #laliga #futebol #ansufati #101_sports_news #newaccount #news #sports #socialmedia

A post shared by 101 Sports News (@101_sports_news) on Aug 26, 2019 at 3:48am PDT

Dugo se Barsa nije oslanjala na svoju školu, ali se čini da se vraćaju stara vremena, vremena u kojima "Blaugrana" nije trošila silne milione na transfere, već se oslanjala na momke iz svoje fudbalske fabrike.

Sada su u timu Serhi Roberto, Rafinja, Karles Aleja, Karles Perez i Ansu Fati, momci koji su fudbalu učeni u jednoj od najboljih fudbalskih akademija na svetu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.