Ljajiću, sad se pokaži! Krstajić mu pružio podršku, a šta je rekao o poređenju SMS - Pogba?

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2018, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajiću, sad se pokaži! Krstajić mu pružio podršku, a šta je rekao o poređenju ''SMS'' - Pogba?

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić govorio je za italijanske medije o aktuelnostima u našem nacionalnom timu uoči Mundijala.

Još samo deset dana ostalo je do okupljanja naših reprezentativaca pred početak priprema za Mundijal u Rusiji.

Skraćeni spisak igrača je, nezvanično, već objavljen u medijima, a zvanična potvrda toga trebalo bi da usledi u ponedeljak.

A pre susreta sa srpskim novinarima, selektor Mladen Krstajić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << govorio je za italijanske medije.

Tamošnji ''Tutomerkato'' objavio je intervju sa Krstajićem, uz akcenat na reprezentativce Srbije koji nastupaju u italijanskoj Seriji A.

Srpski selektor je najpre istakao kvalitet grupe u kojoj će se ''Orlovi'' takmičiti na Mundijalu, podsetio da smo najslabije rangirani na FIFA listi u odnosu na Brazil, Švajcarsku i Kostariku, ali...

''Nećemo ići na Svetsko prvenstvo sa belom zastavom. Nismo se unapred predali. Naprotv, daćemo svoj maksimum u svakoj utakmici, imamo svoje ambicije i pokušaćemo da ih ostvarimo'', poručio je Krstajić.

Italijanske novinare zanimao je utisak koji je Krstajić stekao posle nedavnih prijateljskih utakmica aprotiv Maroka i Nigerije.

''Te utakmice dale su važne odgovore na pitanja i sumnje koje smo imali. Želeli smo da se suočimo sa dva različita tima i da isprobamo koliko će se igrači prilagoditi određenim stilovima i načinima igre. Zadovoljan sam, posebno utakmicom protiv Nigerije i verujem da još postoji prostora za poboljšanje'', istakao je Krstajić.

Jedan od najvećih aduta ''Orlova'' na Mundijalu biće i prva zvezda Lacija Sergej Milinković-Savić.

''On je veliki talenat.  Igrači poput njega biće od velikog značaja i za reprezentaciju i za srpski fudbal u celini'', naglasio je Krstajić i dodao da mu se ne sviđaju poređenja ''SMS''-a sa Pogbom.

''Ne sviđa mi se to, Sergej ima svoj jedinstven način igranja'', poručio je Krstajić.

Italijanima je, naravno, zanimljivo i kako će se Adem Ljajić snaći na Mundijalu. Podsetili su Krstajića i na njegove velike oscilacije u formi.

''Najvažnije je da je način na koji Ljajić igra nešto što je Srbiji potrebno u ovom trenutku. On je profesionalac, to je pokazao i neće biti nikakvih prblema ako tako i nastavi.

Uspone i padove svi imaju, šta je tu novo? On ima velike kvalitete i jak karakter. Ne sumnjam u Adema'',
konstatovao je Krstajić.

Na kraju je potvrdio i da je Aleksandar Kolarov novi kapiten našeg nacionalnog tima, a otkrio je i svoje favorite na Mundijalu kada je u pitanju borba za titulu svetskog prvaka.

''Nemačka je moj prvi izbor, a među kandidatima za titulu su i Brazil i Španija. Belgija bi mogla da iznenadi'', prognozira Krstajić.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.