Ljajić sa dve asistencije uveo Bešiktaš u Ligu Evrope

Izvor: B92, 25.Maj.2019, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić sa dve asistencije uveo Bešiktaš u Ligu Evrope

Fudbaleri Bešiktaša pobedili su Kašimpašu 3:2 u poslednjem kolu turske Superlige i zahvaljujući tome osvojili treće mesto na tabeli.

Tako su istanbulski crno-beli izborili plasman u grupnu fazu Lige Evrope za sledeću sezonu.

Junak velike pobede Bešiktaša bio je trostruki strelac Guven Jalcin, kojem je dva gola namestio srpski reprezentativac Adem Ljajić.

Ljajić je sjajnu sezonu u Turskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << završio sa 9 golova i 11 asistencija, po čemu je drugi u celoj ligi.

U kvalifikacije za Ligu Evrope će Trabrzon i Malatja našeg Danijela Aleksića, kvalifikacije za Ligu šampiona će igrati Bašakšehir, dok će mesto u grupnoj fazi kao šampion izborio Galatasaraj.

Iz Superlige Turske je ispao Akhisar, dok se u poslednjem kolu za opstanak bore Erzurum i Bursa, a ugrožen je Goztepe.

Erzurum mora da pobedi u Kajzeriju i da se nada kiksevima rivala jer ima dva boda manje od Burse, a tri od Goztepea.

S druge strane, Bursa mora da pobedi Malatju u gostima i nada se neuspehu Goztepea protiv Ankaragučua kod kuće.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ljajić upisao dve asistencije i odveo Bešiktaš u Ligu Evrope (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2019

Fudbaleri Bešiktaša pobedili su Kašimpašu 3:2 u poslednjem kolu turske Superlige i tako osvojili treće mesto na tabeli...Tako su istanbulski crno-beli izborili plasman u grupnu fazu Lige Evrope za sledeću sezonu...Junak velike pobede Bešiktaša bio je trostruki strelac Guven Jalcin, kojem je dva...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.