Ljajić i koronavirus - panika u Istanbulu, Bešiktaš se oglasio

Izvor: RTS, 22.Feb.2020, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić i koronavirus - panika u Istanbulu, Bešiktaš se oglasio

Italijanski mediji objavili su da postoji opasnost da je Adem Ljajić zaražen koronavirusom. Oglasio se i Bešiktaš, koji je zamolio ljude da se ne obaziru na pisanja po društvenim mrežama.
Turski Sabah je preneo pisanja italijanskih medija, da je srpski reprezentativac u karantinu pred meč njegovog Bešiktaša sa Trabzonom i da se sumnja da je zaražen opasnim virusom.

Brzo je reagovao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << turski klub, koji je demantovao da se radi o koronavirusu.
"Utvrđeno je da Adem Ljajić ima infekciju krajnka sa visokom temperaturom. On je u ovom trenutku stabilno. Najljubaznije molimo ljude da ne obraćaju pažnju na tvrdnje da Ljajić ima koronavirus", stoji u saopštenju Bešiktaša.
I sam fudbaler se oglasio, putem Instagrama.
"Informacije koje kruže nisu tačne. Pitajte, umesto da izmišljate gluposti", napisao je Ljajić. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Adem Ljajić zaražen koronavirusom? Oglasio se i Bešiktaš

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Feb.2020

Zabrinula je vijest o zarazi Adema Ljajića koronavirusom sve u Istanbulu, ali je Bešiktaš demantovao tu ‘dezinformaciju’.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.