Ljajić: Govore nam da igramo loše, zamislite šta će biti kada zaigramo bolje

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2015, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Govore nam da igramo loše, zamislite šta će biti kada zaigramo bolje

Srpski internacionalac nije ni slutio da će Inter biti na čelu Serije A

Fudbaler Intera Adem Ljaljić rekao je da je još uvek rano govoriti o mogućnosti da njegov tim osvoji Skudeto, kao i da kada je dolazio u Milano nije ni slutio da će se boriti za prvo prvo mesto.

Ljaljić je u avgustu stigao u Inter na jednogodišjnu pozajmicu iz Rome, sa opcijom otkupa ugovora na kraju sezone.

"Po prirodi ne volim da gledam daleko u budućnost. Prethodne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dve godine u Romi smo uvek mislili da je pravo vreme da osvojimo Skudeto, ali nikada nismo uspevali jer smo naleteli na mnogo jači Juventus. Kada sam stigao u Inter nisam ni slutio da ćemo biti na vrhu tabele posle 13 utakmica", rekao je srpski reprezentativac za Tutosport.

On je naglasio da mnogi imaju kritike na račun igre Intera, ali i naglasio da tim tek pokaže pravu snagu.

"Mnogo ljudi priča ali mi smo na čelu tabele. Pobedili smo u mnogim mečevima i potpisao bih da do kraja prvenstva u svim utakmicama pobeđujemo sa 1:0. Govore da igramo loše, a ipak smo prvi na tabeli. Zamislite šta će biti kada krenemo da igramo bolje".

Ljaljić je dodao da ima odličan odnos sa trenerom Robertom Mančinijem, kao i da bi voleo da ostane u Interu i nakon isteka pozajmice sa Romom.

"Mančini je bio odličan napadač, zna naše potrebe i svima daje šansu koju zaslužuju. Hoću li ostati u Interu? Kada se sezona završi donećemo odluku zajedno, a moja jedina briga je da igram što bolje i dam maksimum za dres koji nosim. Jasno je da bih voleo da me Inter otkupi, ali trenutno samo želim da igram", zaključio je vezista Intera.

Inter je trenutno na prvom mestu Serije A sa 30 osvojenih bodova, dva više od Napolija i Fiorentine, a narednu utakmicu odigraće u ponedeljak, kada će gostovati upravo Napoliju od 21.00 sati.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić: Kažu da smo sada loši, šta li će tek biti kasnije?

Izvor: Blic, 27.Nov.2015

Fudbaler Intera Adem Ljaljić rekao je da je još uvek rano govoriti o mogućnosti da njegov tim osvoji Skudeto, kao i da kada je dolazio u Milano nije ni slutio da će se boriti za prvo prvo mesto...Ljaljić je u avgustu stigao u Inter na jednogodišjnu pozajmicu iz Rome, sa opcijom otkupa ugovora na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.