Livi Plant novi kvoterbek beogradskih Vukova

Izvor: B92, 27.Dec.2018, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Livi Plant novi kvoterbek beogradskih Vukova

Novi vođa napada SBB Vukova u nastupajućoj sezoni biće mladi Amerikanac Livi Plant (eng. Levi Plante).

Livi je rođen u malom mestu Lejk Arouhed u Kaliforniji.

Član je ekipe „Bulldogs“ Univerziteta Redlands u istoj državi, gde je u toku seniorska sezona, i dolazi u Beograd odmah nakon završetka lige.

Pre fakulteta pohađao je koledž „Chaffey Community“, na kojem je takođe igrao na poziciji kvoterbeka.

Za Buldoge igra od 2017. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U prvoj sezoni odigrao je osam utakmica, prebacio 1509 jardi, od kojih 63,7% kompletiranih pasova i 15 tačdauna, a samo jednu interspeciju. I u igri trčanjem se istakao, pretrčavši 610 jardi, postigavši na taj način 11 tačdauna.

U sezoni koja je u toku ostvario je do sada sličan učinak — na devet mečeva prebacio je 1047 jardi, s procentom uspešnih pasova 61,7% i 11 postignutih tačdauna.

Livi je izuzetno uzbuđen zbog dolaska u Vukove i prilike da dođe do šampionske titule.

"Učiniću sve što mogu da pobedimo i da moji saigrači i trenerski tim budu uspešni. Vukovi će dobiti najvećeg saigrača koga su do sada imali", samouvereno je najavio Livi Plant.

Podsetimo, prošle sezone je na poziciji kvoterbeka u beogradskim Vukovima igrao takođe Amerikanac Luis Kindl.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.