Liverpulu sve ide na ruku, izgubio i Totenhem!

Izvor: Mondo, 29.Dec.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpulu sve ide na ruku, izgubio i Totenhem!

"Pevci" nikako da održe konstantnost koja je neophodna za titulu. Veliki kiks, pomračenje u poslednjih dvadesetak minuta!

Loš završetak godine za Totenhem!

Tim Maurisija Poketina je pred ovaj vikend "izbio" na drugu poziciju i čekao je kiks Liverpula protiv Arsenala kako bi im se još više približili, ali umesto toga oni su "zabrljali" na "Vembliju" protiv Vulverhemptona, posebno u poslednjih dvadesetak minuta...

Poveli su Spursi spektakularnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << golom Harija Kejna iz 22. minuta, ali ih je koštalo što na vreme nisu rešili meč, da bi štoper Boli najavio preokret u 72. minutu.

Sjajan skok pored Sisoka i Sančeza je na ruci imao Ugo Loris, ali nije mogao da ga zaustavi, da bi Raul Himenez "kroz noge" Aldervereldu (84') i Elder Košta (87') u kontri doneli veliku pobedu povratniku u Premijer ligu.

TOTENHEM - VULVERHEMPTON 1:3 (1:0)

Pevci" će u 2019. godinu ući sa 45 bodova, videćemo da li sa druge ili treće pozicije, pošto Mančester siti može da ih preskoči ukoliko dobije meč protiv Sautemptona.

Mnogi su mislili da bi mogli da naprave iznenađenje u "trci udvoje", kako su britanski mediji okarakterisali nastupe Liverpula i Sitija, ali očigledno je da je Totenhemu potrebno mnogo više konstantnosti kako bi osvojili titulu.

Uskoro opširnije...

PREMIJER LIGA - 20. KOLO

Brajton - Everton 1:0 (0:0)

/Lokadija 59/

Fulam - Hadersfild 1:0 (0:0)

/Mitrović 90+1/

Lester - Kardif 0:1 (0:0)

/Kamarasa 90+1/

Totenhem - Vulverhempton 1:3 (1:0)

/Kejn 22 - Boli 72, Himenez 84, Kosta 87/

Votford - Njukasl 1:1 (0:1)

/Dukure 82 - Rondon 29/

Liverpul - Arsenal (18.30)

nedelja

Kristal Palas - Čelsi (13.00)

Barnli - Vest Hem (15.15)

Sautempton - Mančester siti

Mančester junajted - Bornmut (17.30)

TABELA:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.