Liverpul izgubio, Grujić profitirao - Kreće Tadićevim stopama? (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2020, 09:33

Liverpul izgubio, Grujić profitirao - Kreće Tadićevim stopama? (video)

Sinoć pružio odličnu partiju.

"Redsi" su stali u osmini finala Karabao kupa.

Dalje ide Arsenal koji je sinoć zahvaljujući Lenu uspeo da se odbrani u regularnih devedeset minuta a potom i slavio posle bolje izvođenih penala.

Marko Grujić je odigrao svih devedeset minuta u Klopovom timu, imao je i par dobrih prilika, ali pomenuti Nemac je branio moguće i nemoguće.

Ovo je ujedno bio i verovatno poslednji meč srpskog reprezentativca u dresu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Liverpula ove sezone, njega čeka nova pozajmica a možda i transfer. Po pisanju engleskih medija sinoć je bio na radaru skauta Vest Hema i Sautemptona.

Štabovi oba tima su imala šta da vide, Marko je bio odličan na sredini terena. Sva je prilika da će posle dvogodišnji pozajmice u Herti konačno ostati u Premijer ligi, navodno su "sveci" bliži dogovoru.

   -

Marko Grujić vs. Arsenal

pic.twitter.com/qQO1ySzGAy

— CF Comps (@CF_Comps) October 1, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Karabao kup - Prštaće u Londonu i Liverpulu!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2020

Odlična četvrtfinala nas čekaju...Sinoć se završila osmina finala Karabao kupa...Dalje su prošli Stouk, Brentford i Arsenal koji je posle penala slavio na "Enfildu" protiv Liverpula...Mečevi četvrtfinala se igraju 21. decembra a imamo već i parove...Arsenal će ponovo imati težak posao, Artetini...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.