Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2020, 00:21

Lion uglas šalje poruku: Izbacili smo Juventus, možemo i sve ostale!

“Iako mnogi ne veruju u nas“, kaže Antoni Lopes

Ponovo je Antoni Lopes bio heroj Liona. Svojim bravurama gazio je po živcima fudbalerima Juventusa i onemogućavao im da dođu do trećeg gola vrednog prolaza u četvrtfinale Lige šampiona. Bio je kao neprobojni zid posle ona dva pogotka Kristijana Ronalda i zasluženo poneo epitet heroja Liona.

Uprkos svemu, Lopes ističe uspeh tima iznad svega i najavljuje nove podvige u narednim danima. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

“Znali smo da imamo dovoljno snage da postignemo gol u Torinu. Kasnije smo ostali dovoljno snažni i ujedinjeni da ne primimo treći pogodak. Nismo bili nagrađeni prošlog petka (poraz u finalu Liga kupa od PSŽ pr. au), ali večeras smo uradili nešto mnogo veliko“, jasan je Lopes.

Fudbalere Liona sada čeka nešto mnogo više - mogućnost da na jedan meč obezbedi polufinale, a onda - ko zna...

“Morali smo da izađemo na kraj s evropskim velikanom, izbacili smo tim s velikim imenima. Svesni smo toga, a kada igramo timski – budemo i nagrađeni. Sada je vreme za slavlje, ali umereno. Znamo šta želimo, znamo koliko možemo. U jednoj utakmici sve je mouće. Moramo da budemo ambiciozni. Ostavili smo Juventus iza sebe, sada moramo da pucamo još više, iako mnogi ne veruju u nas. Verujem da smo čvrsti kao stena, da možemo do kraja i da se borimo s velikanima u Lisabonu“.

Leo Duboa priznao je da je cela ekipa bila uplašena kada je krenula na put ka Torinu. Ne zbog utakmice, već zbog pandemije...

“Znamo svi šta je ova pandemija napravila, zato smo bili malo uplašeni. Ali, kada smo postigli gol, videli smo sebe u narednoj fazi, da možemo da prođemo. Srećan sam zbog utakmice i što smo nadigrali italijanskog šampiona. Svesni smo šta smo napravili, jedini smo francuski tim koji je eliminisao Juventus u dvomeču. Imamo kvalitet, ovo nam je nagrada za prošli petak. Pao nam je kamen sa srca i sada idemo u Lisabon. Imamo dovoljno vremena da se spremimo, nećemo unapred da se predamo. Ponosni smo“.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.