Lion u žiži javnosti, dokle će Kinezi da trpe? (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lion u žiži javnosti, dokle će Kinezi da "trpe"? (foto)

Nefudbalske stvari privukle pažnju na današnjoj utakmici.

Olimpik Lion je danas nastavio da razočarava svoje navijače, pretrpljen je novi poraz ovog puta od "kanarinaca" koji su slavili minimalnim rezultatom na gotovanju, ali je više pažnje, makar azijske javnosti, privukao politički motivisan potez domaćih navijača.

Na samom početku utakmice razvijen je veliki baner na kome piše "free Tibet", što jasno aludira na tamošnju političku nesigurnu situaciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ovakav postupak francuskih navijača je motivisan političkim, ali i komercijalnim uzrocima.

Naime ovaj raniji termin je odabran baš zbog azijske publike kako bi mogli da gledaju meč francuske Lige 1. U saopštenju navijača Olimpika koji su priredili ovakvu scenu stoji da nemaju problema da nastave sa ovakvim postupcima ukoliko bi to nastavilo da bude problem azijskom tržištu.

-

Tifo originale du Nord pic.twitter.com/4FWwqixDt4

— Olimas (@Olimas99) September 28, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.