Lilard: Ukoliko se ne budemo borili za plej-of, sedeću na klupi

Izvor: B92, 26.Maj.2020, 20:00

Lilard: Ukoliko se ne budemo borili za plej-of, sedeću na klupi

Demijan Lilard, plejmejkler Portland Trejlblejzersa, rekao je da ne planira da igra ukoliko se tim ne bude borio za plasman među osam najboljih.

NBA liga je stopirana još 11. marta kada je pozitivan na koronavirus bio centar Jute, Rudi Gober.

Još uvek nemamo jasnu sliku ooko nastavka takmičenja, ali se ponešto šuška i svoj komentar dao je i plejmejker Portlanda, Demijan Lilard.

"Ukoliko nam kažu da ćemo odigrati samo nekoliko utakmica do kraja regularnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dela i vrate nas da igramo beznačajne mečeve, što znači da nećemo imati šansu da se borimo za plej-of, ja neću igrati. Ali ću bodriti svoje saigrače. I to kažem otvoreno, ako ne budemo imali šanse za plej-of, sedeću na klupi", rekao je Lilard.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.