Liga 1 - U Tuluzu ludnica: dva gola zaostatka, igrač manje, makazice i na kraju remi! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - U Tuluzu ludnica: dva gola zaostatka, igrač manje, "makazice" i na kraju remi! (video)

Fantastičan meč na jugu Francuske.

Zaista sjajan meč između Tuluza i Dižona. Rezultat na kraju meča je bio 2:2 (0:1).

Domaćin je bio blagi favorit u ovom meču, ali usledio je za njih šokantan početak duela.

Golman Rejnet je već u petom minutu dobio direktan crveni karton i svi su već videli katastrofu u najavi. Dižon je logično preuzeo inicijativu, ali gosti su uspeli samo jedan gol da postignu u prvom poluvremenu.

Agerd je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << strelac u 24. minutu, a gosti su u istom ritmu nastavili i u drugom poluvremenu pošto je Abeid duplirao prednost u 69. minutu. Svi su tada mislili da je meč gotov i da Tuluz nema apsolutno nikakve šanse u ovom duelu, ipak, domaći igrači su od tog trenutka igrali zaista impresivno.

Krenuli su svim silama ka golu Dižona u nadi da im se to neće obiti o glavu sa još nekim primljenim golom. Usledila je totalna "ludnica".

Domaćin je za samo pet minuta sa igračem manje uspeo da anulira prednost gostiju. Prvo je Maks Gradel fantastičnim makazicama u 72. minutu smanjio prednost gostiju, da bi Leja pet minuta kasnije doneo ogromno slavlje na stadionu.

Imao je Tuluz do kraja meča još dve odlične prilike da čak stigne i do pobede, ali više nisu mogli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.