Liga 1 - Po dva gola i isključenja u Nici, na kraju remi (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Po dva gola i isključenja u Nici, na kraju remi (video)

Uzbudljivo drugo poluvreme na Azurnoj obali.

U nekompletnom 17. kolu francuske Lige 1, fudbaleri Nice odigrali su 1:1 na svom terenu protiv ekipe Sent Etjena.

I pored terenske inicijative domaće ekipe, oba tima su imala po jednu izglednu priliku u prvom poluvremenu, dok je sva akcija viđena u drugom delu meča.

Gosti su poveli u 53. minutu preko Loisa Dionija koji je prekinuo sjajan niz Beniteza od 650 minuta bez primljenog gola u Ligi 1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Da sve bude gore po Nicu, Erel je dobio drugi žuti karton u 58. minutu, ali je sa igračem manje ostao i Sent Etjen pošto je četiri minuta kasnije to isto zaslužio i Salibur.

To kao da je pomoglo domaćoj ekipi da konsoliduje redove jer su u

81. minutu uspeli da ostanu neporaženi kada je Vilan Siprijen bio precizan sa penala.

Les Melu je mogao da donese svojoj ekipi i ceo plen, ali je promašio prazan gol praktično sa nekoliko metara u 90. minutu meča

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tri penala i crveni, Ueska "ukrala" bod u poslednjim trenucima

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2018, 00:31

U okviru 16. kola španske Primere, novajlija u elitnom rangu je dočekao Viljareal...Ueska je na svom stadionu ugostila ekipu Viljareala, na kraju pobednika nije bilo, meč je okončan sa 2:2 (1:0)...Poveli su domaći fudbaleri iz penala u 44. minutu, precizan je bio Kućo...U nastavku, gosti dolaze...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.