Liga 1 - PSŽ ubedljiv i pored Nejmarovog promašenog penala! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - PSŽ ubedljiv i pored Nejmarovog promašenog penala! (video)

Šampioni nastavljaju da dominiraju ligom.

Izabranci Tomasa Tuhela slavili sa 4:0 protiv Sent-Etjena koji su imali igrača manje od 25-og minuta.

Šampion je postigao po dva gola u oba poluvremena.

Konto su otvorili Paredes u devetom i Mbape u 43-em minutu, valja napomenuti da su "zeleni" igrali sa igračem manje posle pogibeljnog starta Aholua upravo nad Paredesom u 25-om minutu.

Gosti su dominirali u nastavku, na 3:0 je mogao da povisi Nejmar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali Brazilac iz penala pogađa tek stativu. Kad Nej nije mogao, mogao je Ikardi koji postiže treći gol za goste u 72. minutu.

Konačnih 4:0 postavlja Kilijan Mbape svojim drugim golom na meču u samoj završnici.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primera - "Žuta podmornica" šokirala Sevilju! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019

Prvi poraz domaćina u ligi još od početka oktobra...Viljareal prekinuo svoju neuspešnu seriju od šest kola bez pobede, Sevilja beleži tek četvrti poraz u ligi (2:1)...Gosti su iznenađujuće stigli prvi do vođstva, Albiol se najbolje snašao posle kornera i u trinaestom minutu postiže gol za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.