Liga 1 - Mitroviću poraz u Dižonu, Monpelje dobio Monako! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Mitroviću poraz u Dižonu, Monpelje dobio Monako! (video)

Završeni su večerašnji susreti devetog kola francuskog prvenstva.

Monpelje zaustavio "kneževe" sa 3:1, Bordo slavio u Tuluzu, "kanarinci" slavili protiv Nice.

Brest - Mec 2:0

Brest je uspeo da zabeleži drugi trijumf u sezoni zahvaljujući golovima Fosirijera u 11. minutu i Kasteljetu pred odlazak na pauzu. Mec je imao inicijativu u drugom delu igre, ali nisu uspeli da zabeleže pogodak na večerašnjem meču.

Dižon - Strazbur >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 1:0

Dižon nastavlja beg iz opasne zone, večeras su minimalnim rezultatom savladali Strazbur minimalnim rezultatom. Domaći su slavili golom Mavdidija u 38. minutu. Stefan Mitrović je odigrao svih devedeset minuta kao kapiten, zaradivši žuti karton u 88. minutu.

Monpelje - Monako 3:1

Domaći su već posle prvih 45 minuta imali veliku prednost od dva gola, strelci su bili Mole i Mendeš. Na 3:0 povećava Delor golom u 56. minutu da bi Visam Ben Jeder smanjio prednost na 3:1 golom u 69. minutu. "Kneževi" će biti bez usluga Golovina u narednom kolu, ruski reprezentativac je dobio drugi žuti karton u 82. minutu.

Nant - Nica 1:0

"Kanarinci" su bili bolji od gostiju, posebno u drugom delu igre, ali do gola stižu tek u 86. minutu preko Simona koji koristi asistenciju Kadera Bambe. Gol vredan tri boda, Nant je na drugom mestu Lige 1.

Tuluz - Bordo 1:3

Gosti su rešili pobednika ovog meča već u prvom delu igre kada su već u dvadesetom minutu vodili sa 2:0. Strelci su bili De Previl i Pablo. Južnokorejanac Hvang sjajnim golom u 53. minutu povećava na 3:0, da bi utešni gol za Tuluz postigao Koloris u 61. minutu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.